בשר חזיר מצופה שומר עם ארטישוק צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר מצופה שומר עם ארטישוק קלוי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 344 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. אם יש לך ארטישוק, שמן זית, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. מתכונים דומים: בשר חזיר מצופה בשומר עם ירקות שורש קלוי, בשר חזיר מצופה בשומר עם תפוחי אדמה ואגסים קלויים, ו ארטישוק קלוי, גזר ושומר עם הליבוט קלוי במחבת.
הוראות
עבור ארטישוק: לשלוף עלים ירוקים כהים, קשוחים של כל ארטישוק; להשליך. קצה לקצץ לקלף מחוץ גזע, משאיר אותו מחובר.
להניח ארטישוקים בצד, ולפרוס על 1/2 אינץ ' מלמעלה. חצי ארטישוק לאורך, לחתוך כל אחד לשניים שוב.
מניחים מגורי ארטישוק בסיר גדול; מוסיפים מים לכיסוי.
מוסיפים עלי דפנה, שום שלם וטחון, ו-2 כפיות מלח כשרות. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום בינוני, ומבשלים 10 דקות או עד מכרז.
לגרד את העלים הקטנים בתוך ומרכז מטושטש של לב ארטישוק עם כפית; להשליך.
מניחים ארטישוק, בצד לחתוך על מחבת גיליון.
לטאטא יחד שמן, חומץ, נשאר 1/4 כפית מלח, ופלפל בקערה קטנה.
טפטוף ויניגרט מעל ארטישוק; לזרוק היטב. תניח בצד.
שלב הראשון 4 מרכיבים חזיר יחד בקערה קטנה; להתמזג עם אצבעות, או לעבוד לתוך הדבק מחוספס עם מרגמה ועלי.
בשר חזיר טחון יבש; מתבלים היטב עם מלח ופלפל כשרים נוספים. בשר חזיר פרפר: החל באמצע קצה 1 של ירך, לחתוך עם סכין ארוכה, חדה לאורכו לכיוון מרכז ירך, חיתוך לקצה השני תוך הקפדה לא לחתוך דרך הצד השני. השתמש באצבעות שלך, עובד משני הקצוות, כדי ליצור פתיחה 1 1/2 אינץ ' רחב, ולשפשף בתוך ירך עם חצי תערובת שום. סגור פתיחה, ולקשור בחוזקה במרווחי 2 אינץ ' עם מחרוזת המטבח.
קו מחבת צלייה גדולה עם רדיד אלומיניום.
מניחים חזיר על נייר; לשפשף תערובת השום הנותרים לתוך בשר.
בשר חזיר צלוי ב-400 ל-30 דקות.
הסר מהתנור; למרוח עם כל מיצי פאן. להפוך חזיר, באמצעות מלקחיים. (לא פירס עם מזלג או בשר תאבד מיצים.) לארגן ארטישוק סביב חזיר. צלי 25 דקות יותר או עד שנרשם מדחום לקריאה מיידית 15
העברה ללוח חיתוך, ואוהל רופף עם נייר כסף.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך. (בשר חזיר ימשיך לבשל.)
חותכים חוט את חזיר; להשליך.
חותכים בשר לפרוסות דקות, שומרים כל מיצים, ומסדרים על מגש הגשה. להקיף ארטישוקים קלויים.