בשר חזיר מתבשל איטי ונזיד צמחוני.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר בישול איטי ונזיד ירקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך גזר, פלפל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: בישול איטי בקר ונזיד צמחוני, תבשיל חזיר מבושל איטי, ו תבשיל בשר חזיר מבושל איטי.
הוראות
חותכים חזיר לקוביות 1 אינץ'. ב 4-5 ליטר סיר איטי, לערבב בשר חזיר ושאר החומרים למעט קמח וחמאה.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 6 עד 7 שעות.
בקערה קטנה, מערבבים קמח וחמאה, ומערבבים בהדרגה לתבשיל עד מעורבב. הגדל את הגדרת החום לגובה. מכסים ומבשלים 30 עד 45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעובה.