בשר חזיר מתובל עם תפוחים מוקפצים
אם יש לכם קינמון טחון, תפוח גלאן, פילה חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו בשר חזיר מתובל עם תפוחים מוקפצים, לזרוק ביום חמישי: חזיר מתובל Tenderloin w / תפוחים מוקפצים, ו בשר חזיר פילה עם תפוחים מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
שלב הראשון 5 מרכיבים; מפזרים תערובת תבלין באופן שווה על בשר חזיר. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
הסר חזיר מן המחבת; לשמור על חום.
ממיסים חמאה במחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים פרוסות תפוח, 1/3 כוס שאלוט, ו 1/8 כפית מלח; לטגן 4 דקות או עד התפוח מתחיל חום.
מוסיפים סיידר תפוחים למחבת ומבשלים 2 דקות או עד שהתפוח פריך. מוסיפים עלי קורנית.
מגישים תערובת תפוחים עם חזיר.