בשר חזיר עטוף בבייקון
בשר חזיר עטוף בבייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. לך לחנות ותביא מיץ תפוחים, חרדל דיז'ון אפור, סוכר חום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בשר חזיר עטוף בבייקון, בייקון עטוף בשר חזיר פילה, ו בייקון עטוף בשר חזיר פילה (מתכונים דומים).
הוראות
לעטוף בייקון סביב tenderloin; מקום במחבת מרופדת בנייר כסף מרוסס עם ספריי בישול.
אופים 20 דקות. או עד מבושל 57°. בינתיים, להביא מרכיבים שנותרו לרתיחה בסיר על חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
מברשת בשר עם תערובת סוכר.
אופים 10 דקות. או עד tenderloin נעשה (145F).
הסר מהתנור; לכסות באופן רופף עם נייר.
בואו לעמוד 3 דקות. לפני חיתוך.