בשר חזיר עטוף בסופרסטה
חזיר עטוף Soppressata דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 581 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך ענפי רוזמרין, מלח ופלפל, סופרסטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: פיצה סופרסטה, פיצות סופרסטה, ו מקלות גבינה Soppressata.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את היין עם שמן הזית.
מוסיפים את החזיר ופונים למעיל. מכסים ומקררים בין לילה.
לנקז את החזיר ולזרוק את המרינדה. קל העונה חזיר עם מלח העונה בנדיבות עם פלפל. חופפים 2 פרוסות של soppressata על משטח עבודה; לשים אורך של חזיר במרכז לגלגל אותו soppressata. חזור עם soppressata הנותרים חזיר.
רצועת 2 סנטימטרים של עלים מן הקצה העבה של ענפי רוזמרין. באמצעות סכין חיתוך חדה, לגלף את הקצוות לנקודות. חוט 2 טריז בצל על כל ענף ואחריו 1 צרור חזיר; לחזור פעמיים.
תדליק גריל. מברשת קלה באח עם שמן צמחי. גריל שיפודים על אש בינונית-נמוכה, מפנה עד חזיר ובצל מבושלים דרך ואת soppressata הוא פריך, על 12 דקות.
הפוך קדימה: חבילות חזיר ניתן להרכיב מוקדם יותר היום בקירור לפני צלייה.
המלצת יין: soppressata המתובל מציע אדום רך, יבש עם גוונים מעושנים וכמה תבלינים כדי להתאים. שקול את Vigna Nirane Dolcetto D 'Alba 1999 או את ג' אקומו קונטרנו Dolcetto D ' Alba.