קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות32
מגזין

בשר חזיר עם זיגוג משמש רוזמרין

בשר חזיר עם זיגוג משמש רוזמרין
בשר חזיר עם זיגוג משמש רוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו בשר חזיר צלי, שימורי משמש, עלי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בשר חזיר צלוי עם זיגוג משמש - 5 נקודות, בשר חזיר שפשף עם זיגוג משמש וכרוב כבוש, ו בשר חזיר מזוגג משמש ורוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. לקצץ שומן חזיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים חזיר בתבנית זכוכית 13x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
3
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4
במחבת 10 אינץ', שימורי חום, שרי, רוזמרין ושום על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה. במידת הצורך, חתיכות משמש מחית עם מזלג לחתיכות קטנות. כפית 1/4 תערובת משמש כוס על חזיר (תערובת משמש הנותרים reserve). הכנס מדחום בשר כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
אופים חשפו 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 30 דקות או עד מדחום קורא 68°. לכסות חזיר בנייר כסף; לתת לעמוד 15 עד 20 דקות או עד מדחום קורא160. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על5, חזיר יהיה קל יותר לגלף.)
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
חותכים חזיר לפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
7
חום נשאר תערובת משמש; לשרת עם חזיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה