בשר חזיר עם מילוי מיובש-שזיף
צריך מנה עיקרית ללא חלב? בשר חזיר עם מילוי מיובש-שזיף יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. אם יש לכם פורט, סלרי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר חזיר צלוי עם תפוח, בצל ומילוי שזיף מיובש, בשר חזיר עם פירות יבשים ומילוי ערמון, ו בשר חזיר ממולא שזיפים מיובש ברוטב שרי מתוק (Lomo Relleno).
הוראות
כדי להכין מלית, לחמם מחבת גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מוסיפים בצל, סלרי ושום; מבשלים 7 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום. מערבבים בשזיפים יבשים ו 8 מרכיבים הבאים (שזיפים יבשים דרך 1/4 פלפל כפית); להפריש.
פרוסת חזיר לאורכו, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני. חצאים פתוחים, הנחת חזיר שטוח.
מניחים עטיפת פלסטיק מעל חזיר; קילו עד עובי 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מורחים מלית על בשר חזיר, משאיר גבול 1 אינץ'.
להפשיל בחוזקה; מאובטח במרווחים 1 1/2 אינץ ' עם חוט. לשפשף חזיר עם 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
מניחים חזיר על מתלה במחבת מטאטא מצופה ספריי בישול.
אופים ב 425 במשך 40 דקות או עד מדחום בשר מוכנס במרכז רשם חזיר 155, הפיכת החזיר לאחר 20 דקות.
מניחים חזיר על קרש חיתוך; בואו לעמוד 10 דקות.
כדי להכין רוטב, לטאטא יחד את הקמח ואת מרק 1/4 כוס.
מניחים מחבת צלייה מעל חום בינוני.
הוסף יציאה, ערבוב כדי לשחרר חתיכות השחמה.
לטאטא בתערובת קמח, חרדל, ו 1 1/4 מרק כוסות. מבשלים 2 דקות או עד עבה מעט, ערבוב לעתים קרובות עם מקצף. מערבבים 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל.
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.