בשר חזיר עם סלסה מנגו
המתכון בשר חזיר Tenderloin עם סלסה מנגו יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 38 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 222 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמן זית, בצל, פילה חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: בשר חזיר עם סלסה מנגו טרי, בשר חזיר מזוגג Chamoy עם סלסה מנגו, ו בשר חזיר Tenderloin עם זיגוג מנגו-קיווי מוגש עם סלסה Tomatillo.
הוראות
מחממים מחבת מעל חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מפזרים חזיר עם 1/4 כפית מלח ופלפל שחור.
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 16 דקות או עד שהמדחום נרשם 145, והופך לחום מכל הצדדים.
הסר חזיר; תן לעמוד במשך 10 דקות.
שלב בצל אדום ואת 6 המרכיבים הבאים (דרך פלפל סראנו); לזרוק.
מפזרים תערובת עם הנותרים 1/4 כפית מלח ונענע; לזרוק. פרוסת חזיר לרוחב; לשרת עם סלסה מנגו.