בשר חזיר עם סלסה מנגו טרי
אם יש לך פלפל, שמן זית, קליפת תפוז, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. נסו בשר חזיר עם סלסה מנגו, מנגו טרי ממולא בשר חזיר Tenderloin, ו בשר חזיר מזוגג Chamoy עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל tenderloin לרוחב 8 חתיכות.
מניחים עטיפת פלסטיק על בשר חזיר; קילו לעובי אפילו באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל.
שלב מנגו ו-6 המרכיבים הבאים (מנגו דרך הל).
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי חזיר; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום.
הסר מן המחבת; הליך חוזר עם בשר חזיר שנותר.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.