בשר חזיר פילה עם לימון ושומר
בשר חזיר עם לימון ושומר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו שיני שום, סוכר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו שומר - שפשף בשר חזיר Tenderloin עם טריזים שומר קלוי, שומר - שפשף בשר חזיר Tenderloin עם טריזים שומר קלוי, ו בשר חזיר פילה עם שומר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כף של שמן לימון, רסק שום, גרידה, זרעי שומר, ופלפל בקערה קטנה. לשפשף את התערובת על בשר החזיר tenderloins ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר, מכוסה, במשך 30 דקות. בינתיים, מחממים את התנור ל 425 מעלות F.
מחממים את הנותרים 2 כפות שמן לימון במחבת גדולה מעל חום בינוני. חום בשר חזיר tenderloins, על 5 דקות בסך הכל.
מעבירים למחבת אפייה וצולים את החזיר במשך כ 15 עד 20 דקות, או עד מדחום מוכנס לקרוא מיידית קורא 150 מעלות F, על 15 עד 20 דקות, עבור בינוני, או כדי doneness הרצוי.
הסר את החזיר על מגש ולתת לשבת במשך 10 דקות לפני חיתוך לפרוסות דקות.
וריאציה: אם אתה רוצה לשרת שומר טרי לצד חזיר, לאחר בראונינג חזיר, להוסיף שומר על אותו המחבת. מבשלים את השומר, ערבוב לעתים קרובות, על חום בינוני עד שהוא מתחיל חום, על 10 דקות.
מוסיפים שן שום טחון, כפית סוכר ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים 3/4 כוס מים קרים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד הנוזל הוא כל התאדה והשומר הוא מזלג במכרז, על 5 דקות. מערבבים ב 1 כף מיץ לימון טרי ומתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים את השמן ואת ההתלהבות בצנצנת זכוכית.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 2 שבועות, רועד מדי פעם.
יוצקים את השמן דרך מסננת ולהשליך את ההתלהבות.
העברה לצנצנת ולאחסן, מכוסה היטב, במקרר.