בשר חזיר פילה עם קומפוט כתום
אם יש לכם בשר חזיר tenderloin, בצל, קליפת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-21 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: בשר חזיר פילה עם קומפוט עגבניות-אפרסק, טנדרלוין חזיר עם קומפוט בייקון תפוח, ו Pan-צרוב בשר חזיר Tenderloin עם קומפוט ריבס.
הוראות
פרוסת חזיר לאורכו, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני. חצאים פתוחים.
מניחים חזיר בין יריעות פלסטיק לעטוף; פאונד עד 1/4 אינץ'.
מערבבים 1 כפית שמן זית, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, כמון ופלפל אדום בקערה קטנה.
צחצח חזיר בתערובת. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים בצל; מבשלים 20 דקות או עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, רינד, ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות סוכר); מביאים לרתיחה. לבשל 14 דקות או עד נוזל כמעט מתאדה, ערבוב מדי פעם. מגניב במקצת.
מורחים תערובת בצל על בשר חזיר; להשאיר גבול 1/2 אינץ'.
רול, מתחיל עם צד ארוך. בשר חזיר מאובטח עם מרים מעץ.
מערבבים מרק ויין בתנור הולנדי גדול; מביאים לרתיחה.
להוסיף tenderloin; כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד רשם מדחום 14
הסר חזיר מן המחבת; לשמור על חום. מביאים נוזל בישול לרתיחה; לבשל 8 דקות או עד מופחת 1/2 כוס. מסננים בישול נוזלי דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים.
הסר ולזרוק עץ מרים חזיר; פרוסה לרוחב.