אם יש לכם בשר חזיר tenderloin, בצל, קליפת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-21 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: בשר חזיר פילה עם קומפוט עגבניות-אפרסק, טנדרלוין חזיר עם קומפוט בייקון תפוח, ו Pan-צרוב בשר חזיר Tenderloin עם קומפוט ריבס.
הוראות
1
פרוסת חזיר לאורכו, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני. חצאים פתוחים.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
2
מניחים חזיר בין יריעות פלסטיק לעטוף; פאונד עד 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
3
מערבבים 1 כפית שמן זית, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, כמון ופלפל אדום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
פלפל אדום
שמן זית
כמון
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
צחצח חזיר בתערובת. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
5
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים בצל; מבשלים 20 דקות או עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל
7
מוסיפים 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, רינד, ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות סוכר); מביאים לרתיחה. לבשל 14 דקות או עד נוזל כמעט מתאדה, ערבוב מדי פעם. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
סוכר
בקר
מלח
8
מורחים תערובת בצל על בשר חזיר; להשאיר גבול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
בצל
חזיר
9
רול, מתחיל עם צד ארוך. בשר חזיר מאובטח עם מרים מעץ.