קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

בשר חזיר פילה עם רוטב בורבון גויאבה

בשר חזיר פילה עם רוטב בורבון גויאבה
בשר חזיר פילה עם רוטב בורבון גויאבה הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פלפל, בורבון, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גויאבה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Papaya Guava Granita כקינוח. נסו בשר חזיר עם רוטב ברביקיו גויאבה, בשר חזיר מעושן עם רוטב בורבון ורוזמרין, ו Spice שפשף בשר חזיר Tenderloin עם בורבון צ'יפוטלה רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מרק וממרח גויאבה בסיר קטן; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות או עד גויאבה מתמוסס, ערבוב כל הזמן. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
גויאבהגויאבה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 6 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר חזיר ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להוסיף שמן בצלצלים למחבת; saut 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים בורבון; מבשלים 30 שניות או עד שהנוזל כמעט מתאדה. מערבבים בתערובת מרק. להחזיר חזיר למחבת, לכסות, ומבשלים 13 דקות או עד מדחום רושם 160 (מעט ורוד).
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר חזיר מחבת; תן לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר מחבת מחום; מערבבים בעדינות חרדל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'