בשר חזיר פילה עם רוטב בורבון גויאבה
בשר חזיר פילה עם רוטב בורבון גויאבה הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פלפל, בורבון, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גויאבה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Papaya Guava Granita כקינוח. נסו בשר חזיר עם רוטב ברביקיו גויאבה, בשר חזיר מעושן עם רוטב בורבון ורוזמרין, ו Spice שפשף בשר חזיר Tenderloin עם בורבון צ'יפוטלה רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מרק וממרח גויאבה בסיר קטן; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות או עד גויאבה מתמוסס, ערבוב כל הזמן. תניח בצד.
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 6 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
להוסיף שמן בצלצלים למחבת; saut 1 דקה.
מוסיפים בורבון; מבשלים 30 שניות או עד שהנוזל כמעט מתאדה. מערבבים בתערובת מרק. להחזיר חזיר למחבת, לכסות, ומבשלים 13 דקות או עד מדחום רושם 160 (מעט ורוד).
הסר חזיר מחבת; תן לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
הסר מחבת מחום; מערבבים בעדינות חרדל.