בשר חזיר פילה פפריקש עם אטריות ביצים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר Paprikash עם אטריות ביצה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו יין, שום, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. נסו בשר חזיר Tenderloin Paprikash, בשר חזיר סיני עם אטריות שום רטובות, ו מאפינס ביצת קיץ עם אטריות קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
מפזרים חזיר עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 2 כפיות שמן; מערבולת מעיל.
להוסיף חזיר; לבשל 4 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
הסר חזיר ממחבת. להפחית חום בינוני.
הוסף הנותרים 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מוסיפים בצל, פלפל, שום, נשאר 1/4 כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל שחור; לטגן 4 דקות או עד הירקות רכים.
מוסיפים קמח, רסק עגבניות, טימין ופפריקה; מטגנים 30 שניות.
הוסף יין; לבשל 1 דקה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים מלאי וחומץ; מביאים לרתיחה.
מוסיפים חזיר; להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד חזיר הוא רך.
הסר מחבת מחום; מערבבים בשמנת חמוצה.