בשר חזיר פריך עם שומר עגבניות צ'אטני
בשר חזיר פריך עם שומר עגבניות צ'אטני הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות ענבים, מרווה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: ירך חזיר צלוי עם סיידר בריח קלוי עם עגבניות ירוקות צ'אטני, ירך חזיר עם שומר, ו בשר חזיר מעושן עם צ'אטני אוכמניות.
הוראות
Chutney: במעבד מזון, להוסיף את השומר עם פלפל מצנפת ג ' ינג ' ר וויסקי ודופק עד קצוץ שווה.
מערבבים את החומץ והסוכר בסיר בינוני על חום בינוני ומביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים את תערובת השומר והעגבניות ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהשומר רך, העגבניות נשברות, והנוזל מתקתק ומופחת, בערך 15 דקות. תניח בצד.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
חותכים את ירך החזיר לחתיכות 2 אינץ'.
מערבבים את הפנקו עם כל התבלינים, עשבי תיבול יבשים, מלח ופלפל בקערה בינונית. הגדר תחנת לחם של 1 מנה של קמח, 1 מנה של ביצים מכות 1 מנה של פירורי לחם panko מתובל. לטבול את החזיר הראשון בקמח, אז הביצה, ולאחר מכן panko.
מחממים חצי שמן במחבת סאוט על חום גבוה וצורבים חצי חזיר בפירורי לחם עד חום זהוב מכל הצדדים, על 5 דקות.
מעבירים את החזיר למחבת. חזור עם הנותרים שמן חזיר.
אופים בתנור במשך 3 עד 5 דקות עבור חזיר מבושל בינוני.
מעבירים את החזיר למנה ומגישים עם צ ' אטני שומר.