קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

בשר חזיר צלוי

בשר חזיר צלוי
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? צלוי צלעות חזיר אפוי יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 629 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיני שום, מלח ופלפל, צלוי צלעות חזיר לחתוך מקצה ירך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. נסו בשר חזיר צלוי, בשר חזיר צלוי, ו בשר חזיר צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, למזג את השום עם שמן זית, טימין ורוזמרין. לשפשף את הדבק עשב על כל צלי החזיר ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות או לקרר בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים התנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים את החזיר במחבת קלייה קטנה ומתבלים במלח ופלפל. צולים את החזיר במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 32
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
להמשיך לצלות את החזיר במשך 40 דקות יותר, או עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם הבשר 15
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
להעביר את החזיר ללוח גילוף ולתת לעמוד במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
6
חותכים בין הצלעות, מעבירים את הצלעות לצלחות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)