קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 28 דק.
מנות10
ציון בריאות21
מגזין

בשר חזיר צלוי בבישול איטי.

בשר חזיר צלוי בבישול איטי.
בשר חזיר צלוי בבישול איטי זה צלי בתחת. ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 214 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמן זית, שמן זית, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-28 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם ירקות, דיז'ון מצופה בשר חזיר צלוי בתחת, ו צלי חזיר מבושל איטי.

הוראות

1
בשר צלוי. יש לשטוף את הצלי, ולייבש את הטפיחה. לשפשף צלוי עם 1 כף. שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מפזרים מלח ופלפל; לחתוך צלי לשניים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3
לבשל חצאים צלויים 3 כף. שמן חם במחבת גדולה 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים חצאים צלויים בקלילות משומן 6-qt. סיר איטי, צד שומן למעלה.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
5
לכסות ולבשל על 1 שעה גבוהה. להפחית את החום נמוך, לבשל 6 עד 7 שעות או עד הבשר רך ופרוסות בקלות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
הסר חזיר, הזמנת נוזל; פרוסת בשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
הוסף 1 כוס שמורות נוזל חזיר כדי להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)