בשר חזיר צלוי בבישול איטי.
בשר חזיר צלוי בבישול איטי זה צלי בתחת. ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 214 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמן זית, שמן זית, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-28 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם ירקות, דיז'ון מצופה בשר חזיר צלוי בתחת, ו צלי חזיר מבושל איטי.
הוראות
בשר צלוי. יש לשטוף את הצלי, ולייבש את הטפיחה. לשפשף צלוי עם 1 כף. שמן זית.
מפזרים מלח ופלפל; לחתוך צלי לשניים.
לבשל חצאים צלויים 3 כף. שמן חם במחבת גדולה 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מניחים חצאים צלויים בקלילות משומן 6-qt. סיר איטי, צד שומן למעלה.
לכסות ולבשל על 1 שעה גבוהה. להפחית את החום נמוך, לבשל 6 עד 7 שעות או עד הבשר רך ופרוסות בקלות.
הסר חזיר, הזמנת נוזל; פרוסת בשר.
הוסף 1 כוס שמורות נוזל חזיר כדי להרטיב.