בשר חזיר צלוי טנדרלוין מלא אגוז Romesco ומוגש עם תאריך מקורמל-רוטב שאלוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר צלוי Tenderloin מלא אגוז Romesco ומוגש עם תאריך מקורמל-רוטב שאלוט. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 89 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 1347 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא יין, ציר עוף, אגוז רומסקו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם רוטב שומה שחור אגוז, בשר חזיר פילה עם שאלוט שמנת-רוטב פאן חרדל, ו בשר חזיר פילה עם קרום אגוזי לוז ויין אדום-רוטב שאלוט.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת בינונית מעל חום גבוה, עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מטגנים את השום, פלפל, צ ' ילי וקוביות לחם עד להשחמה קלה, על 2 דקות כל אחד. מערבבים במחצית האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
הסר כל מרכיב עם כפית מחוררת כפי שהוא נעשה. Deglaze המחבת עם החומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים את כל החומרים המוקפצים ואת נוזל deglazing לתוך מעבד מזון להתמזג עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מוסיפים את האגוזים הנותרים, צימוקים ומשמש מחית עד חלקה מעובה, מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
6
עבור בשר חזיר בגריל Tenderloin: מחממים גריל או תנור ל 400 מעלות F. העונה שני הצדדים של בשר חזיר tenderloin עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילה
פפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מורחים שכבה דקה של רמיסקו אגוז במורד המרכז, מקפלים כל צד על המילוי, ולקשור עם חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
8
מברשת כל tenderloin עם שמן וגריל במשך 4 עד 5 דקות בכל צד או עד רק מבושל דרך. אם משתמשים בתנור, מחממים שמן במחבת טחון גדולה מעל חום גבוה. צורבים את הבשר משני הצדדים, עד חום זהוב, מניחים בתנור וצולים במשך 10 דקות.
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.