בשר חזיר צלוי טנדרלוין מלא אגוז Romesco ומוגש עם תאריך מקורמל-רוטב שאלוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר צלוי Tenderloin מלא אגוז Romesco ומוגש עם תאריך מקורמל-רוטב שאלוט. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 89 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 1347 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא יין, ציר עוף, אגוז רומסקו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם רוטב שומה שחור אגוז, בשר חזיר פילה עם שאלוט שמנת-רוטב פאן חרדל, ו בשר חזיר פילה עם קרום אגוזי לוז ויין אדום-רוטב שאלוט.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת בינונית מעל חום גבוה, עד לעישון.
מטגנים את השום, פלפל, צ ' ילי וקוביות לחם עד להשחמה קלה, על 2 דקות כל אחד. מערבבים במחצית האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פאי דלעות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
הסר כל מרכיב עם כפית מחוררת כפי שהוא נעשה. Deglaze המחבת עם החומץ.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מניחים את כל החומרים המוקפצים ואת נוזל deglazing לתוך מעבד מזון להתמזג עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מוסיפים את האגוזים הנותרים, צימוקים ומשמש מחית עד חלקה מעובה, מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
6
עבור בשר חזיר בגריל Tenderloin: מחממים גריל או תנור ל 400 מעלות F. העונה שני הצדדים של בשר חזיר tenderloin עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילה
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מורחים שכבה דקה של רמיסקו אגוז במורד המרכז, מקפלים כל צד על המילוי, ולקשור עם חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
8
מברשת כל tenderloin עם שמן וגריל במשך 4 עד 5 דקות בכל צד או עד רק מבושל דרך. אם משתמשים בתנור, מחממים שמן במחבת טחון גדולה מעל חום גבוה. צורבים את הבשר משני הצדדים, עד חום זהוב, מניחים בתנור וצולים במשך 10 דקות.
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.