קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות66
מגזין

בשר חזיר צלוי טנדרלוין מלא אגוז Romesco ומוגש עם תאריך מקורמל-רוטב שאלוט

בשר חזיר צלוי טנדרלוין מלא אגוז Romesco ומוגש עם תאריך מקורמל-רוטב שאלוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר צלוי Tenderloin מלא אגוז Romesco ומוגש עם תאריך מקורמל-רוטב שאלוט. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 89 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 1347 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא יין, ציר עוף, אגוז רומסקו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם רוטב שומה שחור אגוז, בשר חזיר פילה עם שאלוט שמנת-רוטב פאן חרדל, ו בשר חזיר פילה עם קרום אגוזי לוז ויין אדום-רוטב שאלוט.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת בינונית מעל חום גבוה, עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מטגנים את השום, פלפל, צ ' ילי וקוביות לחם עד להשחמה קלה, על 2 דקות כל אחד. מערבבים במחצית האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
הסר כל מרכיב עם כפית מחוררת כפי שהוא נעשה. Deglaze המחבת עם החומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים את כל החומרים המוקפצים ואת נוזל deglazing לתוך מעבד מזון להתמזג עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מוסיפים את האגוזים הנותרים, צימוקים ומשמש מחית עד חלקה מעובה, מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
6
עבור בשר חזיר בגריל Tenderloin: מחממים גריל או תנור ל 400 מעלות F. העונה שני הצדדים של בשר חזיר tenderloin עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מורחים שכבה דקה של רמיסקו אגוז במורד המרכז, מקפלים כל צד על המילוי, ולקשור עם חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
8
מברשת כל tenderloin עם שמן וגריל במשך 4 עד 5 דקות בכל צד או עד רק מבושל דרך. אם משתמשים בתנור, מחממים שמן במחבת טחון גדולה מעל חום גבוה. צורבים את הבשר משני הצדדים, עד חום זהוב, מניחים בתנור וצולים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
תן לנוח 10 דקות לפני חיתוך.
10
עבור רוטב תאריך קרמל: להמס את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
תאריכיםתאריכים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מוסיפים את שאלוט ואת הסוכר ומבשלים עד קרמל, על 5 עד 7 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
12
מוסיפים את שני היינות ומפחיתים את התערובת עד 1/4 כוס.
13
מוסיף את התאריכים, מלאי ומולסה ולהמשיך לבשל עד מופחת 2 כוסות, ומגיע עקביות של רוטב עבה מעט, על 30 דקות, לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
תאריכיםתאריכים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
14
כדי לשרת, לחתוך tenderloin לחתיכות עבות 1 אינץ ' העליון עם רוטב Remesco קטן טפטוף עם רוטב תאריך.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
תאריכיםתאריכים

מרכיבים

2צ'ילי אנצ' ו, ספוג במים רותחים עד רך, זרעצ'ילי אנצ' ו, ספוג במים רותחים עד רך, זרע1בצל צהוב בינוני, קצוץציר עוף תוצרת ביתציר עוף תוצרת בית2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתאריכים קצוצים גסתאריכים קצוצים גס591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמשמש מיובש, קצוץ גסמשמש מיובש, קצוץ גס8ציפורןשום, קלופיםשום, קלופים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים זהובים, מחולקיםצימוקים זהובים, מחולקים12 כפיות אבקת שום4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1קילוגרםבשר חזיר tenderloins כל) butterfliedבשר חזיר tenderloins כל) butterflied1פלפל אדום, קלוי, קלוף וקצוץ גספלפל אדום, קלוי, קלוף וקצוץ גס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט פרוס דקשאלוט פרוס דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4שרימפס וורידיםWalnut RomescoWalnut Romesco1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי מלך, מחולקאגוזי מלך, מחולק1באט מומסלחם לבן, הקרום הוסר, לחתוך לקוביות קטנותלחם לבן, הקרום הוסר, לחתוך לקוביות קטנות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec
Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec
אף מזמין של עשן, זפת, שוש, סויה, דובדבן שחור, דומדמניות שחורות. זה מוביל ליין בעל גוף מלא עם שכבות של פירות עסיסיים, עומק וריכוז מעולים וגימור ארוך וטהור. תערובת: 85% מלבק ו-15% קברנה סוביניון