בשר חזיר צלוי מרוקאי
בשר חזיר צלוי מרוקאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-146 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך שמן זית, בצל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. עם כפית נסו איך לעשות בשר חזיר מזוגג תאנה לתוך ארוחות רבות, סלט ירקות רימונים וצלי מרוקאי, ו עוף צלוי בסגנון מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בשר חזיר צלוי יבש עם מגבת נקייה.
מערבבים אבקת קארי, כורכום, garam masala, ג ' ינג 'ר הקרקע, אבקת צ' ילי, כמון, קאיין, מלח ופלפל בקערה קטנה. לשפשף תערובת תבלינים בכל רחבי צלי החזיר.
מחממים את שמן הזית והחמאה בסיר תחתון גדול וכבד או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מניחים את צלי החזיר המתובל לתוך הסיר ומבשלים עד להשחמה שווה, על 2 דקות בכל צד.
הסר חזיר ולהניח בצד. מערבבים את השום והבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את קומפוט התאנה, עד מעורבב היטב. להחזיר חזיר לסיר, ציפוי אותו עם תערובת התאנה.
יוצקים עגבניות מרק עוף. לכסות, ולהביא לרתיחה.
מניחים סיר מכוסה בתנור שחומם מראש. לבשל עד החזיר הוא כבר לא ורוד במרכז, על 2 שעות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות c).