בשר חזיר צלוי סתיו
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? צלי חזיר בסתיו יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 499 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ופלפל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צלי חזיר תפוח בסתיו, חזיר צלוי ברוזמרין-דיז'ון עם קומפוט פירות סתיו, ו צלי בסיר סתיו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מתבלים את בשר החזיר עם אבקת שום, מלח ופלפל.
מחממים שמן זית במחבת גדולה חסינת תנור או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. חום את ירך החזיר מכל הצדדים בשמן החם, על 10 דקות בסך הכל.
הסר את ירך החזיר מהמחבת, ולהניח בצד.
יוצקים את היין הלבן, ולהביא לרתיחה, ערבוב לפזר את חתיכות קרמל במחבת.
פזר את דלעת סקווש ובצל במחבת ומניח את בשר החזיר השחום על גבי כך שהם עובדים כמו מתלה קלייה. מערבבים יחד את רסק התפוחים, חרדל, רוטב סויה, סוכר וקינמון.
יוצקים על ירך החזיר, ואז לכסות את המחבת עם מכסה או שכבה כפולה של רדיד אלומיניום.
אופים חזיר מותן בתנור שחומם מראש עד שהוא הגיע לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (63 מעלות C), על 1 שעה. אפשר לנוח 10 דקות לפני ההגשה