בשר חזיר צלוי עם זיגוג אננס הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 92 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 937 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל פנינה, מלח כשר, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי, בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי, ו בשר חזיר צלוי עם רוטב אננס קלוי באש.
הוראות
1
מערבבים את המלח, סוכר חום, פלפל, זרעי כוסברה, ו 2 כוסות מים חמים בקערה גדולה. מערבבים עד שהמלח מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
סוכר חום
פלפל
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
הוסף 6 כוסות מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מים
3
מוסיפים את החזיר, מכסים, ומקררים בין לילה (החזיר צריך להיות שקוע בנוזל).
מרכיבים שתצטרך
חזיר
4
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מערבבים את השום, שמן זית, מלח, פלפל, טימין ורוזמרין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
רוזמרין
שום
פלפל
טימין
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
הסר את החזיר מן המלח וללטף אותו יבש (להשליך את המלח).
מרכיבים שתצטרך
מלח
חזיר
3
מורחים את תערובת עשבי תיבול על ירך החזיר, מוודא שאתה מעייל את כל הצדדים של ירך.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
מורחים
1
מחממים את שמן הזית במחבת סאוט בינונית וכבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את החזיר וצורב עד השחמה, 4 דקות. בזהירות להפוך את החזיר שוב לצרוב עד השחמה, עוד 4 דקות. בינתיים, מוסיפים את השזיפים ואת בצל הפנינה ל 10 על 7 על ידי 2 אינץ ' צלחת אפייה זכוכית, יצירת מיטה למותניים.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
שזיפים מיובשים
חזיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
3
מעבירים את ירך החזיר הצרובה לתבנית האפייה (מוודאים שהמותניים מתאימים לתבנית האפייה, ומשאירים גבול של 1 אינץ ' בכל צד).
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
מוסיפים את היין לאותו מחבת סאוט המשמשת לצרוב את החזיר ולבשל, מגרדים את תחתית המחבת כדי להסיר את חתיכות השחמה, עד כמעט התאדה, על1 דקה. מערבבים את מיץ האננס ולהסיר מהחום. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אננס
מלח ופלפל
חזיר
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
יוצקים את התערובת על החזיר. מתבלים את השזיפים והבצל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל
שזיפים מיובשים
חזיר
6
מניחים את החזיר בתנור וצולים עד מדחום מוכנס למרכז רושם 160 מעלות F, על 1 שעה, צולה עם מיצי המחבת כל 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
מחבת
7
להעביר את החזיר ללוח חיתוך, אוהל עם נייר, ולתת לו לעמוד במשך 10 דקות. חותכים את החזיר לתוך 1/4 עד 1/2 אינץ פרוסות עבות לארגן על מגש. למעלה פרוסות חזיר עם בצל פנינה, שזיפים מיובשים ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
חזיר מבושל
שזיפים מיובשים
רוטב
חזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
רדיד אלומיניום
8
הערה של קוק: במקום של ירך חזיר 3 1/2 קילו, אתה יכול להשתמש 2 (1 1/4 פאונד) בשר חזיר. זמן הבישול הכולל יהיה בערך 1 שעה.