קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות55
מגזין

בשר חזיר צלוי עם זיגוג פלפל ג'לי

בשר חזיר צלוי עם זיגוג פלפל ג'לי
בשר חזיר צלוי עם זיגוג פלפל ג'לי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 128 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 1021 קלוריות. אם יש לכם גזר, בשר חזיר tenderloins, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: צלי חזיר וכרוב ניצנים עם מכונת ג'לי של הכדור זיגוג ג' לי מתוק תפוח, בשר חזיר צלוי עם זיגוג אסיאתי, ו בשר חזיר צלוי עם זיגוג משמש-מיסו.

הוראות

1
לטאטא יחד 1/2 כפית מלח, יין, והבא 4 מרכיבים במנה רדודה. מוסיפים לאט 1 כוס שמן זית בזרם דק, מקציפים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
להוסיף חזיר, כיסוי, וצינה לפחות 1 שעה, או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
חום 2 כפות שמן זית בסיר בינוני על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים גזר, פלפלים ובצל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתחיל חום, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
להוסיף כמון הנותרים 3/4 כפית מלח; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים ג ' לי פלפל, מלאי וחומץ אורז. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לי פלפלג ' לי פלפל
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
להעלות את החום גבוה, לחזור תערובת לרתיחה, ולהוסיף עמילן תירס מומס, לטאטא עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
הסר מהחום, ולהניח בצד.
9
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
חום שנותר 1/4 כוס שמן זית במחבת צלייה על הכיריים על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
11
הסר חזיר ממרינדה ועונה עם תיבול בשר קייג ' ון. צרוב חזיר במחבת 3 דקות בכל צד, ומניחים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
12
אופים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 150, על 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
הסר מהמחבת, ולהניח בצד 5 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
14
מסננים כל עודף שמן מחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
15
הוסף תערובת ג ' לי פלפל שמורות למחבת על חום גבוה, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מלמטה. מביאים לרתיחה, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לי פלפלג ' לי פלפל
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
16
פרוסת חזיר, ולסדר על צלחות הגשה. למעלה כל מנה עם זיגוג 1/4 כוס מחבת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אלמה דה לוס אנדס Reserva Malbec עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Alma de Los Andes Reserva Malbec
ענבים נבחרים מעמק Agrelo ו-Uco מטופלים בשריה ארוכה ו-12 חודשים של טיפול באלון כדי לייצר את המלבק הטעים, הפירותי העוצמתי הזה, הכולל הערות של אוכמניות ובויזנברי עם מגע של מינרליות.