בשר חזיר צלוי עם מחית דלעת ורוטב טרגון
בשר חזיר צלוי Tenderloin עם מחית דלעת סקווש ורוטב טרגון הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 345 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו נקטר אגבה, חרדל דיז'ון, פילה חזיר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד אגוזי מלך אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת פיסטוק עם אגוזי מלך כקינוח. נסו בשר חזיר צלוי עם תפוח-בייקון Compote & Butternut סקווש פולנטה, מחית דלעת קלויה עם שום צלוי, ו Amberjack מקומי עם קנוקנות אפונה & קלוי מחית דלעת סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את דלעת סקווש, לחתוך בצד למטה, על צלחת מיקרוגל בטוח. מיקרוגל על גבוה עד הדלעת מכרז, על 12 עד 15 דקות.
בינתיים, מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה על חום גבוה. מתבלים את החזיר במלח ופלפל לפי הטעם. כאשר המחבת חמה, מעיל אותו עם ספריי בישול.
מוסיפים את החזיר למחבת וצורבים מכל הצדדים, כ -3 דקות לכל צד.
מעבירים את החזיר לתבנית אפייה וממשיכים לבשל בתנור עד לסיום, כ-10 עד 15 דקות, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-155 ° F.
הסר את תבנית האפייה מהתנור, ואהל את הבשר בנייר כסף כדי לשמור אותו חם.
תן את שאר הבשר לפחות 10 דקות לפני חיתוך.
באותו מחבת על חום בינוני-נמוך, להוסיף את רסק התפוחים, גירוד כל פיסות טעם עם כף עץ.
מוסיף את החרדל, סיידר תפוחים, 2 כפיות אגבה, ו טרגון. מערבבים ברציפות עד הרוטב מתעבה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
עם כפית, לגרוף את הבשר של הסקווש לקערה בינונית. מועכים את הדלעת במזלג, ומוסיפים את הסורגים ואגבה שנותרה. מערבבים עד משולב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
עם סכין חדה, דק לחתוך את החזיר.
מגישים את החזיר עם רוטב מופחת דלעת סקווש.
מפזרים את האגוזים על גבי החזיר.
למנה: 343 קלוריות, 12 גרם שומן, 4 g סיבים
Reprinted עם רשות מעתה לאכול את זה! Diet by Rocco DiSpirito, © 2011 Grand Central Life & Style