קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות56
מגזין

בשר חזיר צלוי עם רוטב ארמניאק-שזיפים

בשר חזיר צלוי עם רוטב ארמניאק-שזיפים
בשר חזיר צלוי עם רוטב ארמניאק-שזיפים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 1085 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, חמאה, שזיפים מיובשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו שזיף חזיר ממולא ירך, בשר חזיר צלוי ברוטב מחבת, ו צלי חזיר ברוטב חמוציות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בסיר בינוני, להביא את Armagnac לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ארמניאקארמניאק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את השזיפים השזופים ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
4
בקערה קטנה, לשלב את השום הטחון, זרעי קימל ו 1 כפית מלח. לשפשף את התערובת על כל ירך החזיר ללא עצמות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר ללא עצמותירך חזיר ללא עצמות
זרעי קימלזרעי קימל
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הגדר את המדף של עצמות צלעות במחבת צלייה גדולה, בצד בשרני למעלה, ומתבלים עם מלח ופלפל. מניחים את ירך החזיר על המדף, צד שומן למטה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ירך חזירירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
מוסיפים את השום הקלוף 6 שיני למחבת ויוצקים 2 כוסות מים. צולים את החזיר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים 1 כוס מים למחבת וצולים את הבשר במשך 30 דקות יותר. הפעל את צד שומן ירך החזיר למעלה וצלה במשך כ -30 דקות יותר, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של אוגרי הבשר 14
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להעביר את החזיר ללוח גילוף לכסות באופן רופף עם נייר במשך לפחות 10 דקות או עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
בקערה חסינת חום קטנה, למזג את החמאה עם הקמח כדי להפוך את הדבק. תנמיך את צלעות הבשר. הגדר את המחבת מעל 2 מבערים על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים 3 כוסות מים ומבשלים במשך 2 דקות, מגרדים את החלקים השחומים מלמטה ובצדדים של המחבת. להפחית את החום בינוני ומבשל במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות ומעיכת שיני השום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
להקציף 1/2 כוס מיצי המחבת לתוך ממרח החמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
הסר את מתלה הצלעות מהמחבת הצלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
13
לטאטא את ממרח חמאה מומס לתוך מיצי פאן ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, במשך 5 דקות. מסננים את הרוטב לסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים את שזיפים מיובשים ומבשלים על אש מתונה במשך 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. חותכים את ירך החזיר לפרוסות עבות 1/4 אינץ ' ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ירך חזירירך חזיר
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק