קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות56
מגזין

בשר חזיר צלוי עם רוטב ארמניאק-שזיפים

בשר חזיר צלוי עם רוטב ארמניאק-שזיפים
בשר חזיר צלוי עם רוטב ארמניאק-שזיפים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 1085 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, חמאה, שזיפים מיובשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו שזיף חזיר ממולא ירך, בשר חזיר צלוי ברוטב מחבת, ו צלי חזיר ברוטב חמוציות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בסיר בינוני, להביא את Armagnac לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ארמניאקארמניאק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את השזיפים השזופים ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
4
בקערה קטנה, לשלב את השום הטחון, זרעי קימל ו 1 כפית מלח. לשפשף את התערובת על כל ירך החזיר ללא עצמות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר ללא עצמותירך חזיר ללא עצמות
זרעי קימלזרעי קימל
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
הגדר את המדף של עצמות צלעות במחבת צלייה גדולה, בצד בשרני למעלה, ומתבלים עם מלח ופלפל. מניחים את ירך החזיר על המדף, צד שומן למטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ירך חזירירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
מוסיפים את השום הקלוף 6 שיני למחבת ויוצקים 2 כוסות מים. צולים את החזיר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים 1 כוס מים למחבת וצולים את הבשר במשך 30 דקות יותר. הפעל את צד שומן ירך החזיר למעלה וצלה במשך כ -30 דקות יותר, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של אוגרי הבשר 14
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להעביר את החזיר ללוח גילוף לכסות באופן רופף עם נייר במשך לפחות 10 דקות או עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
בקערה חסינת חום קטנה, למזג את החמאה עם הקמח כדי להפוך את הדבק. תנמיך את צלעות הבשר. הגדר את המחבת מעל 2 מבערים על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים 3 כוסות מים ומבשלים במשך 2 דקות, מגרדים את החלקים השחומים מלמטה ובצדדים של המחבת. להפחית את החום בינוני ומבשל במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות ומעיכת שיני השום.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
להקציף 1/2 כוס מיצי המחבת לתוך ממרח החמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
הסר את מתלה הצלעות מהמחבת הצלייה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
13
לטאטא את ממרח חמאה מומס לתוך מיצי פאן ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, במשך 5 דקות. מסננים את הרוטב לסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מוסיפים את שזיפים מיובשים ומבשלים על אש מתונה במשך 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. חותכים את ירך החזיר לפרוסות עבות 1/4 אינץ ' ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ירך חזירירך חזיר
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)