בשר חזיר צלוי עם רוטב ארמניאק-שזיפים
בשר חזיר צלוי עם רוטב ארמניאק-שזיפים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 1085 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, חמאה, שזיפים מיובשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו שזיף חזיר ממולא ירך, בשר חזיר צלוי ברוטב מחבת, ו צלי חזיר ברוטב חמוציות.
הוראות
בסיר בינוני, להביא את Armagnac לרתיחה.
מוסיפים את השזיפים השזופים ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות. תניח בצד.
בקערה קטנה, לשלב את השום הטחון, זרעי קימל ו 1 כפית מלח. לשפשף את התערובת על כל ירך החזיר ללא עצמות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
הגדר את המדף של עצמות צלעות במחבת צלייה גדולה, בצד בשרני למעלה, ומתבלים עם מלח ופלפל. מניחים את ירך החזיר על המדף, צד שומן למטה.
מוסיפים את השום הקלוף 6 שיני למחבת ויוצקים 2 כוסות מים. צולים את החזיר במשך 30 דקות.
מוסיפים 1 כוס מים למחבת וצולים את הבשר במשך 30 דקות יותר. הפעל את צד שומן ירך החזיר למעלה וצלה במשך כ -30 דקות יותר, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של אוגרי הבשר 14
להעביר את החזיר ללוח גילוף לכסות באופן רופף עם נייר במשך לפחות 10 דקות או עד 20 דקות.
בקערה חסינת חום קטנה, למזג את החמאה עם הקמח כדי להפוך את הדבק. תנמיך את צלעות הבשר. הגדר את המחבת מעל 2 מבערים על חום גבוה בינוני.
מוסיפים 3 כוסות מים ומבשלים במשך 2 דקות, מגרדים את החלקים השחומים מלמטה ובצדדים של המחבת. להפחית את החום בינוני ומבשל במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות ומעיכת שיני השום.
להקציף 1/2 כוס מיצי המחבת לתוך ממרח החמאה עד חלקה.
הסר את מתלה הצלעות מהמחבת הצלייה.
לטאטא את ממרח חמאה מומס לתוך מיצי פאן ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, במשך 5 דקות. מסננים את הרוטב לסיר בינוני.
מוסיפים את שזיפים מיובשים ומבשלים על אש מתונה במשך 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. חותכים את ירך החזיר לפרוסות עבות 1/4 אינץ ' ומגישים עם הרוטב.