בשר חזיר צלוי עם רוטב מרווה תפוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא שמן זית, מלח, פילה חזיר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו בשר חזיר צלוי כפול Tenderloin w / מרווה טרי לשפשף ורוטב מחבת תפוח, רוזמרין-מרווה ושום פילה עם רוטב אוכמניות בר, ו חזיר צלוי עם תפוחים ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן גריל לחום בינוני (350 עד 450; אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק 5 עד 7 שניות).
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2
לטאטא יחד סיידר 1/2 כוס, חומץ, שמן, שאלוט, מלח, ו 1 כף. מרווה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
בינתיים, בסיר קטן, להביא מרינדה הנותרים 1/2 כוס סיידר לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד הנוזל מצטמצם בחצי, 6 עד 7 דקות. במהלך הרגע האחרון, להקציף בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
חותכים חזיר לתוך 1/4-in. פרוסות, רסס חלקים עם רוטב, ומפזרים עם מרווה הנותרים.
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות Vina Cobos Bramare Uco עמק Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.