בשר חזיר צפון אפריקאי חריף
בשר חזיר צפון אפריקאי חריף Tenderloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. אם יש לכם סמבל אולק, כמון טחון, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האפריקאי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: תערובת תיבול צפון אפריקאית, עוף צפון אפריקאי, ו כדורי בשר צפון אפריקאים.
הוראות
מניחים פלפל, 2 כפות שמן זית, 2 כפות מיץ, sambal oelek, 1/4 כפית מלח, 1/2 כפית כמון, כוסברה, ושום במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
הנח את הריסה בקערה גדולה.
מערבבים יוגורט, נענע, 1 מיץ כף, ו 1 כפית כמון.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כף שמן זית; מערבולת מעיל.
מפזרים חזיר עם 1/2 מלח כפית.
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 6 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מוסיפים חזיר להאריסה, פונים למעיל.
מניחים חזיר על מתלה במחבת; מברשת עם האריסה שנותרה.
אופים ב 425 במשך 11 דקות או עד רשם מדחום 14
הסר מהתנור; תן לעמוד 5 דקות; לחתוך לרוחב לתוך 12 פרוסות.