בשר חזיר רוזמרין עם תפוחי קציר
בשר חזיר רוזמרין עם תפוחי קציר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ תפוחים, פלפל, בשר חזיר פילה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: בשר חזיר פילה עם תפוחים, בשר חזיר פילה עם תפוחים, ו בשר חזיר פילה עם תפוחים ובצל.
הוראות
לזרוק תפוחים עם חמאה ומיץ לימון קל משומן 13-x 9 אינץ ' צלחת אפייה או רדוד תנור הולנדי avenproof.
אופים ב 400 במשך 20 עד 25 דקות. Tenderloin העונה עם מלח ופלפל; חום בשמן חם על חום בינוני גבוה במחבת תחתית כבדה 7 דקות.
הסר תפוחים מהתנור; מניחים tenderloin במרכז צלחת אפייה. תניח בצד.
מבשלים בצל במחבת 5 דקות. הפוך חום גבוה, ולהוסיף יין; לבשל על 2 דקות, גירוד התחתון של מחבת. מוסיפים שמנת, חרדל ורוזמרין.
יוצקים תערובת שמנת מעל tenderloin, ואופים ב 350, basting מדי פעם, 20 עד 25 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם חלק עבה 15
בואו לעמוד 5 עד 10 דקות. (החזיר ימשיך לבשל.) חותכים לפרוסות 1/2-עד 3/4 אינץ', ומגישים עם תפוחים ורוטב חרדל.