בשר טחון ועגבניות מניקוטי
בשר טחון ועגבניה מניקוטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 706 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך רוטב עגבניות, עגבניות משומר, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו מניקוטי בשר טחון זול, מחבת בקר טחון חצילים עגבניות, ו עגבניות מיובשות שמש ומחווני בשר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לשטוף עם מים קרים.
תהליך רוטב עגבניות ועגבניות חתוכות לקוביות בבלנדר 20 שניות או עד חלקה. תניח בצד.
מבשלים בשר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד. מערבבים תיבול איטלקי מיובש, מלח, פלפל, זרעי שומר, גבינת שמנת, גבינת ריקוטה, 2 כוסות גבינת מוצרלה. כפית לתוך קונכיות manicotti; לארגן פגזים ממולאים קל משומן 13-x 9 אינץ ' תבנית אפייה.
יוצקים תערובת עגבניות על פגזים; מפזרים עם הנותרים 2 כוסות גבינת מוצרלה.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד גבינה מותכת תוסס.
בואו תבשיל לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מפזרים למעלה עם פטרוזיליה טרייה קצוצה, אם תרצה בכך.
הערה: תבשיל ניתן להרכיב קפוא עד 1 חודש. הפשרה במקרר לילה; אופים, מכוסה, ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 15 יותר דקות או עד גבינה מותכת תוססת. אם אתה מעדיף תבשיל קטן יותר, להשתמש 2 (11-x 7 אינץ') מנות אפייה. המשך לפי ההוראות.