קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

בשר טחון וקרבונרה פטריות

בשר טחון וקרבונרה פטריות
בשר טחון וקרבונרה פטריות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 572 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. לך לחנות ותביא קצפת, פטריות, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו קל פטריות ומחבת בקר טחון, תבשיל פסטה טחון של קיטנסל-פטריות, ו בשר בקר טחון אסיה, פטריות, וכוסות חסה כרוב ברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתנור הולנדי 4 ליטר, לבשל ולנקז ספגטי לפי ההוראות. יש לשטוף את הספגטי ולחזור לתנור ההולנדי; לכסות כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני גבוה 8 עד 9 דקות, מפנה מדי פעם, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר בייקון מחבת, משאיר טפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לנקז בייקון על מגבת נייר. קותלי חזיר מתפוררים.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
באותו מחבת, לבשל בשר בקר, פטריות, בצל, שום, מלח ופלפל על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים שמנת מתוקה על ספגטי מבושל בתנור הולנדי. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 1 עד 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן, עד חם.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מבושלספגטי מבושל
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
7
מוסיפים תערובת בקר, בייקון וביצים לתערובת ספגטי. להפחית חום בינוני. לבשל 2 עד 3 דקות, לזרוק תערובת כל הזמן, עד ספגטי מצופה היטב. מערבבים בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר