קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

בשר טחון עם כרוב מסולסל עשיר בסידן (ללא ביצה, ללא גלוטן, ללא אגוז, ללא סויה)

בשר טחון עם כרוב מסולסל עשיר בסידן (ללא ביצה, ללא גלוטן, ללא אגוז, ללא סויה)
בשר טחון עם כרוב מסולסל עשיר בסידן (ללא ביצה, ללא גלוטן, ללא אגוז, ללא סויה) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 356 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אוז בדיל שעועית אדוקי, שום, כרוב מסולסל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו רוטב אלף האיים (ללא גלוטן, תירס, ללא חלב, ללא סויה, ללא אגוז, ללא מסטיק ללא סוכר מזוקק), מרק בלנדר תירס וגן שמנת ופלפל אדום (ללא גלוטן, ללא סויה, ללא אגוז, ללא תבואה, ללא מלח), ו עוגיות ללא הכל (חלבי, ללא גלוטן, ללא ביצים, ללא אגוז, & ללא סוכר) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה ומוסיפים את הבצל והשום. מבשלים בעדינות במשך כמה דקות ולאחר מכן מוסיפים את הגזר, פלפל, צ ' ילי ופטריות.המשך לבשל במשך כמה דקות נוספות ללא שריפה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הסלריאק, הקורנית והבשר. שוב, מערבבים היטב וממשיכים לבשל במשך כמה דקות נוספות.לבסוף, מוסיפים את העגבניות, היין והמרסלה וכמה תיבול. מביאים לרתיחה, מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים בעדינות במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
CeleriacCeleriac
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מוסיף את שעועית אדוקי ואת כרוב, לערבב היטב ומבשלים עוד 10 דקות או עד כרוב מבושל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית אדזוקישעועית אדזוקי
כרובכרוב
4
מגישים עם תפוחי אדמה אפויים ועוד ירקות ירוקים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים