בשר טנדרלוין עם Béarnaise הדרים
בשר טנדרלוין עם Béarnaise הדרים נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 588 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי טרגון, חמאה, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. נסו טנדרלוין בקר ממולא אוסקר עם תפוחי אדמה רוזמרין וbearnaise, בשר בקר עם רוטב ברניז, ו סטייק עין-צלעות צרוב עם Béarnaise (Entrecôte Béarnaise) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר בקר, צד שומן למעלה, על המדף במחבת צלייה רדודה. (לניקוי קל, קו המחבת צלייה עם רדיד אלומיניום לפני הצבת בשר על המדף.) להוסיף מדחום בשר אז קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר.
צלי חשף 30 עד 40 דקות או עד מדחום קורא 140ºF. בשר בקר ימשיך לבשל לאחר שהוסר מהתנור. מכסים את הבשר באופן רופף עם אוהל של רדיד אלומיניום ולתת לעמוד 15 עד 20 דקות או עד הטמפרטורה עולה 145ºF.
בעוד בשר עומד, מערבבים יחד יין, טרגון וחומץ בסיר 1 ליטר.
חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מרתיחים 2 עד 3 דקות או עד שהתערובת מופחתת מעט. להפחית חום נמוך מאוד. מערבבים בחלמון ביצה אחד בכל פעם עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. מבשלים ומערבבים עם חוט להקציף 2 דקות או עד שהתערובת מתחילה להתעבות. מערבבים במיץ תפוזים וחמאה מומסת עם חוט להקציף עד חלקה.
מגישים חם מעל tenderloin.