קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

בשר טנדרלוין עם Béarnaise הדרים

בשר טנדרלוין עם Béarnaise הדרים
בשר טנדרלוין עם Béarnaise הדרים נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 588 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי טרגון, חמאה, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. נסו טנדרלוין בקר ממולא אוסקר עם תפוחי אדמה רוזמרין וbearnaise, בשר בקר עם רוטב ברניז, ו סטייק עין-צלעות צרוב עם Béarnaise (Entrecôte Béarnaise) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400ºF.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים בשר בקר, צד שומן למעלה, על המדף במחבת צלייה רדודה. (לניקוי קל, קו המחבת צלייה עם רדיד אלומיניום לפני הצבת בשר על המדף.) להוסיף מדחום בשר אז קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
צלי חשף 30 עד 40 דקות או עד מדחום קורא 140ºF. בשר בקר ימשיך לבשל לאחר שהוסר מהתנור. מכסים את הבשר באופן רופף עם אוהל של רדיד אלומיניום ולתת לעמוד 15 עד 20 דקות או עד הטמפרטורה עולה 145ºF.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בעוד בשר עומד, מערבבים יחד יין, טרגון וחומץ בסיר 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מרתיחים 2 עד 3 דקות או עד שהתערובת מופחתת מעט. להפחית חום נמוך מאוד. מערבבים בחלמון ביצה אחד בכל פעם עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. מבשלים ומערבבים עם חוט להקציף 2 דקות או עד שהתערובת מתחילה להתעבות. מערבבים במיץ תפוזים וחמאה מומסת עם חוט להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מגישים חם מעל tenderloin.