בשר טנדרלוין עם ג'ינג'ר-שיטאקי חמאה חומה
. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו ברוסקטה טנדרלוין בקר עם חמאה חומה, סטייק פילה בקר עם רוטב פטריות שיטאקי, ו טוב אוכל בשר טנדרלוין בקרום מלח (אלטון בראון 2004) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
פילה העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מחממים שמן זית במחבת כבדה, חסינת תנור על חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל לעשן. לצרוב סטייקים עד חום זהוב משני הצדדים, כ -3 דקות לכל צד.
מעבירים סטייקים לתנור שחומם מראש, ומבשלים כ -10 דקות, או כדי doneness הרצוי. כאשר הסטייקים נעשים, להפריש לנוח במקום חם תוך כדי סיום הרוטב.
בינתיים, להמיס 3 כפות חמאה בסיר על חום בינוני. מערבבים את השום וג ' ינג ' ר, מבשלים בעדינות עד ריחני שקוף, על 1 1/2 עד 2 דקות.
מוסיפים את פטריות שיטאקה ו 1/2 כפית מלח, ומבשלים עד התרכך, 3 עד 4 דקות.
יוצקים סאקה ומירין; להפחית בחצי.
מערבבים בשארית 1/2 כוס חמאה. לאחר נמס, להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לבשל עד החמאה הופכת חום זהוב כהה, 6 עד 8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומערבבים בעירית.