קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

בשר טנדרלוין עם ג'ינג'ר-שיטאקי חמאה חומה

בשר טנדרלוין עם ג'ינג'ר-שיטאקי חמאה חומה
. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו ברוסקטה טנדרלוין בקר עם חמאה חומה, סטייק פילה בקר עם רוטב פטריות שיטאקי, ו טוב אוכל בשר טנדרלוין בקרום מלח (אלטון בראון 2004) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
פילה העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
3
מחממים שמן זית במחבת כבדה, חסינת תנור על חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל לעשן. לצרוב סטייקים עד חום זהוב משני הצדדים, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
4
מעבירים סטייקים לתנור שחומם מראש, ומבשלים כ -10 דקות, או כדי doneness הרצוי. כאשר הסטייקים נעשים, להפריש לנוח במקום חם תוך כדי סיום הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בינתיים, להמיס 3 כפות חמאה בסיר על חום בינוני. מערבבים את השום וג ' ינג ' ר, מבשלים בעדינות עד ריחני שקוף, על 1 1/2 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים את פטריות שיטאקה ו 1/2 כפית מלח, ומבשלים עד התרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
מלחמלח
7
יוצקים סאקה ומירין; להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
מיריןמירין
סאקהסאקה
8
מערבבים בשארית 1/2 כוס חמאה. לאחר נמס, להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לבשל עד החמאה הופכת חום זהוב כהה, 6 עד 8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומערבבים בעירית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
עיריתעירית
9
מגישים רוטב על סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
רוטברוטב