בשר טנדרלוין עם עגבניות, שאלוט ומיטאג כחול
בשר טנדרלוין עם עגבניות, שאלוט ו Maytag כחול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 48 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 1006 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו שאלוט, שמן צמחי, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. נסו בשר טנדרלוין עם עגבניות, שאלוט ומיטאג כחול, בשר טנדרלוין עם שאלוט צלוי, ו בשר טנדרלוין עם שאלוט וזיגוג יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את העגבניות והצלצלי על דפי אפייה נפרדים.
מוסיפים 1/2 כוס היין, 2 כפות השמן ו 2 עלי קורנית לעגבניות.
הוסף את 1 1/2 כפות הנותרים של שמן זית ו 2 גבעולי טימין אל שאלוט. מתבלים את העגבניות והצלצלי עם מלח ופלפל, משליכים היטב ומתפשטים בשכבות זוגיות.
אופים במשך כ 40 דקות, עד העגבניות בצלצלים הם מאוד רך. זרוק את הקורנית.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
מתבלים את הפילה במלח ופלפל. במחבת גדולה אטומה, מחממים את שמן הירקות עד מנצנץ.
מוסיפים את הפילה ומבשלים מעל חום גבוה עד להשחמה, 4 דקות. הפעל את tenderloin ומבשלים 3 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך 10 דקות. להפוך את הטנדרלוין וצלי במשך 10 דקות יותר, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם הבשר 125 עבור בינוני נדיר.
להעביר את tenderloin ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מוסיפים את 1/2 כוס היין הנותרת ומרתיחים עד מופחתים בחצי, מגרדים את חתיכות השחמה, 3 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בעגבניות, בצלצלים ובמיצים שלהם.
פרוס את הבשר בעובי 1/3 אינץ ' ולהעביר לצלחות; כפית את העגבניות, שאלוט ורוטב על גבי. נקודה עם הגבינה ומגישים.