בשר טנדרלוין עם עשבי תיבול-Dijon קרום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר טנדרלוין עם קרום עשב Dijon. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 323 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא פילה בקר, פטרוזיליה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם קרום עשב, בשר חזיר Tenderloin עם קרום תירס-עשב, ו טנדרלוין בקר עם רוטב דיז'ון-שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 400 ° F. בקערה קטנה, לערבב פטרוזיליה, בזיליקום, טימין, אורגנו ושום; להפריש.
תרסיס התחתון של מחבת צלייה עם ספריי בישול.
מניחים בשר במחבת; מפזרים מלח ופלפל.
מורחים חרדל באופן שווה על בשר בקר; תערובת פטרוזיליה על חרדל. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר.
אופים חשפו 35 עד 45 דקות או עד מדחום קורא לפחות 60° (עבור doneness בינוני נדיר).
מניחים בשר בקר על קרש חיתוך. לכסות באופן רופף עם נייר; בואו לעמוד 15 דקות או עד מדחום קורא 145 ° F. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על -15°, בשר יהיה קל יותר לגלף.)
חותכים בשר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.