קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות40
ציון בריאות10
מגזין

בשר טנדרלוין עם פרמזן-פרושוטו טוגנים

בשר טנדרלוין עם פרמזן-פרושוטו טוגנים
טנדרלוין בקר עם פרמזן-פרושוטו טוגנים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 136 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שאלוט, קורנית, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: תאנים טריות עם צ'יפס פרושוטו ופרמזן, פרושוטו-עטוף בשר בקר צלוי שלם, ו סלט רומיין עם צ'יפס פרושוטו.

הוראות

1
לקרוע שני גיליונות ארוכים 12 אינץ ' של נייר שעווה. על כל גיליון, לארגן חצי פרוסיםכדי ליצור מלבן 12 על 6 אינץ', חופפים את הפרוסות מעט.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
העברה ל 2 גדול, יריעות עוגיות שטוחות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
בקערה, לשלב את עשבי תיבול עם panko, גבינה מגוררת ו 3 כפות של השמן; העונה עם מלח ופלפל. ללטף את פירורי herbed באופן שווה על פרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פרושוטופרושוטו
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מניחים גיליון פלסטיק לעטוף על גבי כל מלבן, באמצעות סיכה מתגלגל, לחץ על הפירורים על הפרושוטו. להקפיא את קרום פרושוטו במשך 10 דקות, עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
חותכים את הבשר ל 2 אפילו צלי ומתבלים עם מלח ופלפל. במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את הצלי ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה בכל רחבי, על 6 דקות.
8
להעביר לתבנית אפייה ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
מוסיפים 2 כפות חמאה למחבת עם שאלוט ומבשלים על אש מתונה עד שהם מתרככים, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את היציאה ומבשלים על חום נמוך בינוני עד סירוס, מגרד את כל חתיכות השחמה, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יציאהיציאה
11
הוסף את demiglace ומבשל עד מעט מופחת, 5 דקות. מערבולת ב 2 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
12
הפוך את קרום פרושוטו unbaked על משטח עבודה לקלף בעדינות את נייר השעווה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
13
מניחים את הקשה על הצלי, פרושוטו בצד למטה. זרוק את עטיפת הפלסטיק. צולים את הבשר במשך כ 40 דקות, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 130 עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
14
תן לצלי לנוח 20 דקות.
15
בינתיים, להסיר את הקרום מן הצלי במקום על תבנית אפייה, פירור בצד למעלה. לחץ כדי לשטח ואופים במשך 6 עד 7 דקות, רק עד הזהב ואת prosciutto הוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
16
בואו מגניב, אז לפרוץ לרסיסים. תחמם מחדש את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
17
חותכים את הצלי לפרוסות ומגישים עם צ ' יפס ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה