בשר טנדרלוין עם פרמזן-פרושוטו טוגנים
טנדרלוין בקר עם פרמזן-פרושוטו טוגנים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 136 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שאלוט, קורנית, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: תאנים טריות עם צ'יפס פרושוטו ופרמזן, פרושוטו-עטוף בשר בקר צלוי שלם, ו סלט רומיין עם צ'יפס פרושוטו.
הוראות
לקרוע שני גיליונות ארוכים 12 אינץ ' של נייר שעווה. על כל גיליון, לארגן חצי פרוסיםכדי ליצור מלבן 12 על 6 אינץ', חופפים את הפרוסות מעט.
העברה ל 2 גדול, יריעות עוגיות שטוחות.
בקערה, לשלב את עשבי תיבול עם panko, גבינה מגוררת ו 3 כפות של השמן; העונה עם מלח ופלפל. ללטף את פירורי herbed באופן שווה על פרושוטו.
מניחים גיליון פלסטיק לעטוף על גבי כל מלבן, באמצעות סיכה מתגלגל, לחץ על הפירורים על הפרושוטו. להקפיא את קרום פרושוטו במשך 10 דקות, עד המשרד.
חותכים את הבשר ל 2 אפילו צלי ומתבלים עם מלח ופלפל. במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן.
מוסיפים את הצלי ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה בכל רחבי, על 6 דקות.
להעביר לתבנית אפייה ולתת מגניב.
מוסיפים 2 כפות חמאה למחבת עם שאלוט ומבשלים על אש מתונה עד שהם מתרככים, 3 דקות.
מוסיפים את היציאה ומבשלים על חום נמוך בינוני עד סירוס, מגרד את כל חתיכות השחמה, 6 דקות.
הוסף את demiglace ומבשל עד מעט מופחת, 5 דקות. מערבולת ב 2 כפות הנותרים של חמאה.
הפוך את קרום פרושוטו unbaked על משטח עבודה לקלף בעדינות את נייר השעווה.
מניחים את הקשה על הצלי, פרושוטו בצד למטה. זרוק את עטיפת הפלסטיק. צולים את הבשר במשך כ 40 דקות, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 130 עבור בינוני נדיר.
בינתיים, להסיר את הקרום מן הצלי במקום על תבנית אפייה, פירור בצד למעלה. לחץ כדי לשטח ואופים במשך 6 עד 7 דקות, רק עד הזהב ואת prosciutto הוא פריך.
בואו מגניב, אז לפרוץ לרסיסים. תחמם מחדש את הרוטב.
חותכים את הצלי לפרוסות ומגישים עם צ ' יפס ורוטב.