טנדרלוין בקר עם פרמזן-פרושוטו טוגנים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 136 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שאלוט, קורנית, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: תאנים טריות עם צ'יפס פרושוטו ופרמזן, פרושוטו-עטוף בשר בקר צלוי שלם, ו סלט רומיין עם צ'יפס פרושוטו.
הוראות
1
לקרוע שני גיליונות ארוכים 12 אינץ ' של נייר שעווה. על כל גיליון, לארגן חצי פרוסיםכדי ליצור מלבן 12 על 6 אינץ', חופפים את הפרוסות מעט.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
העברה ל 2 גדול, יריעות עוגיות שטוחות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
בקערה, לשלב את עשבי תיבול עם panko, גבינה מגוררת ו 3 כפות של השמן; העונה עם מלח ופלפל. ללטף את פירורי herbed באופן שווה על פרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרושוטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים גיליון פלסטיק לעטוף על גבי כל מלבן, באמצעות סיכה מתגלגל, לחץ על הפירורים על הפרושוטו. להקפיא את קרום פרושוטו במשך 10 דקות, עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
חותכים את הבשר ל 2 אפילו צלי ומתבלים עם מלח ופלפל. במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הצלי ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה בכל רחבי, על 6 דקות.
8
להעביר לתבנית אפייה ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
מוסיפים 2 כפות חמאה למחבת עם שאלוט ומבשלים על אש מתונה עד שהם מתרככים, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את היציאה ומבשלים על חום נמוך בינוני עד סירוס, מגרד את כל חתיכות השחמה, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יציאה
11
הוסף את demiglace ומבשל עד מעט מופחת, 5 דקות. מערבולת ב 2 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
12
הפוך את קרום פרושוטו unbaked על משטח עבודה לקלף בעדינות את נייר השעווה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
13
מניחים את הקשה על הצלי, פרושוטו בצד למטה. זרוק את עטיפת הפלסטיק. צולים את הבשר במשך כ 40 דקות, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 130 עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
מים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
רוטב חם שמן שומשום
14
תן לצלי לנוח 20 דקות.
15
בינתיים, להסיר את הקרום מן הצלי במקום על תבנית אפייה, פירור בצד למעלה. לחץ כדי לשטח ואופים במשך 6 עד 7 דקות, רק עד הזהב ואת prosciutto הוא פריך.