קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות10
ציון בריאות18
מגזין

בשר טנדרלוין עם קרם חזרת

בשר טנדרלוין עם קרם חזרת
בשר טנדרלוין עם קרם חזרת נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 675 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא שמנת, פלפל טחון גס, קצפת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות נסו בשר בקר עם קרם חזרת שום, בשר טנדרלוין עטוף בפנצ'טה עם קצפת חזרת, ו קוניאק-כריכי בשר בקר עם קרם חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב resealable מזון אחסון שקית פלסטיק או זכוכית גדולה או צלחת פלסטיק, מקום בשר בקר. בקערה קטנה, לערבב מולסה, 1/2 כוס השמן, רוטב סויה, שאלוט, שום ו 2 כפות כל אחד פטרוזיליה ותימין; לשפוך על בשר בקר. שקית חותם או צלחת כיסוי; לקרר לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות, הפיכת בשר כמה פעמים מעיל עם מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים תנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר בשר מן המרינדה; להשליך מרינדה. ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, חום שנותר שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הוסף בשר; לבשל 8 דקות או עד השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מניחים בשר בקר על המדף במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
הצלי חשף 15 דקות או עד מדחום קורא 57° (בינוני-נדיר). מכסים את הבשר באופן רופף בנייר כסף; בואו לעמוד 20 דקות או עד מדחום קורא 140 ° F. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על5 ובקר יהיה קל יותר לגלף כמו מיצים להגדיר.)
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים שמנת חמוצה, קצפת, חזרת, מלח, פלפל ונותר 1 כף כל פטרוזיליה ותימין.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
חותכים בשר לפרוסות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מגישים עם קרם חזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת