בשר טנדרלוין עם תבלינים תאילנדים ארומטיים
אם יש לך צ'ילי תאילנדי, גרידת תפוזים, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בריסקט עם משמשים מיובשים, שזיפים מיובשים ותבלינים ארומטיים, פילה בקר עם סלט כרוב ברוטב בוטנים תאילנדי, ו בשר מבושל עם יין ארומטי.
הוראות
בסיר קטן, מחממים את שמן הירקות.
מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה עד זהוב חיוור פריך, ערבוב כל הזמן, על 3 דקות.
מסננים את שבבי השום על מגבות נייר ושומרים את השמן; בואו שניהם להתקרר לטמפרטורת החדר.
באמצעות סכין חיתוך חדה, לעשות חריצים 1 אינץ ' על כל סטייקים tenderloin. תמלא את החריצים בצ ' יפס שום.
מילוי גדול, חסון, שקית מקפיא פלסטיק resealable עם שאלוט, רוזמרין, טימין, עלי ליים, גרידה כתומה, רוטב דגים, רוטב סויה, צ ' ילי מיובש ושמן שום שמורות.
מוסיפים את הסטייקים ואת החותם, פונים למעייל את הבשר עם המרינדה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות.
להביא סיר גדול של מים בקושי לרתיחה; המים צריכים לרשום 135 על ממתקים או מדחום מיידי לקרוא. להשליך את רוב המרינדה ולאטום מחדש את שקית הפלסטיק, הקשה על כל אוויר.
הוסף את השקית למים ולכסות עם מתלה או צלחת כדי לשמור אותו שקוע. מבשלים את הבשר בשקית ב 135 במשך 45 דקות, התאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על הטמפרטורה.
מעבירים את הסטייקים לצלחת, מגרדים את המרינדה.
במחבת, להמס את החמאה בשמן זית וחום עד כמעט עישון.
מוסיפים את הסטייקים ומבשלים על אש גבוהה, הופכים פעם אחת, עד להשחמה ומדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של הסטייקים רושמים 130 עבור מדיום-רייר, 6 דקות.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lubanzi Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.