קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

בשר טנדרלוין עם תבלינים תאילנדים ארומטיים

בשר טנדרלוין עם תבלינים תאילנדים ארומטיים
אם יש לך צ'ילי תאילנדי, גרידת תפוזים, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בריסקט עם משמשים מיובשים, שזיפים מיובשים ותבלינים ארומטיים, פילה בקר עם סלט כרוב ברוטב בוטנים תאילנדי, ו בשר מבושל עם יין ארומטי.

הוראות

1
בסיר קטן, מחממים את שמן הירקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה עד זהוב חיוור פריך, ערבוב כל הזמן, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מסננים את שבבי השום על מגבות נייר ושומרים את השמן; בואו שניהם להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
באמצעות סכין חיתוך חדה, לעשות חריצים 1 אינץ ' על כל סטייקים tenderloin. תמלא את החריצים בצ ' יפס שום.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פילהסטייק פילה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מילוי גדול, חסון, שקית מקפיא פלסטיק resealable עם שאלוט, רוזמרין, טימין, עלי ליים, גרידה כתומה, רוטב דגים, רוטב סויה, צ ' ילי מיובש ושמן שום שמורות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
עלי לייםעלי ליים
גרידה כתומהגרידה כתומה
רוטב דגיםרוטב דגים
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
צווארי עוףצווארי עוף
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
מוסיפים את הסטייקים ואת החותם, פונים למעייל את הבשר עם המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות.
8
להביא סיר גדול של מים בקושי לרתיחה; המים צריכים לרשום 135 על ממתקים או מדחום מיידי לקרוא. להשליך את רוב המרינדה ולאטום מחדש את שקית הפלסטיק, הקשה על כל אוויר.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
הוסף את השקית למים ולכסות עם מתלה או צלחת כדי לשמור אותו שקוע. מבשלים את הבשר בשקית ב 135 במשך 45 דקות, התאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על הטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
10
הסר את השקית מהמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
11
מעבירים את הסטייקים לצלחת, מגרדים את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
12
במחבת, להמס את החמאה בשמן זית וחום עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיפים את הסטייקים ומבשלים על אש גבוהה, הופכים פעם אחת, עד להשחמה ומדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של הסטייקים רושמים 130 עבור מדיום-רייר, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
14
מגישים מייד.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lubanzi Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.