בשר כבש מתובל עם סלט נענע ועגבניות
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 87%. מתכונים דומים: קבב בקר מתובל עם סלט נענע עגבניות, Koftas כבש, ו צלעות כבש עם נענע וכמון מתובל.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את טלה טחון, לימון משומר, זיתים, פטרוזיליה, ראס אל hanout וכמה תיבול לא להיות נדיב מדי עם המלח, כמו לימון נשמר וזיתים שניהם מלוחים למדי. מחלקים את התערובת לתוך 4 ולעצב כל חתיכה סביב שיפוד ארוך. תרגע ל-30 דקות.
שלב את החומרים לסלט עם כמה תיבול ולהניח בצד.
לחמם את הגריל גבוה. לשפשף את השמן על koftas ולעטוף רדיד קטן סביב החלק התחתון של כל שיפוד אם אתה משתמש אלה מעץ.
מניחים על מגש אפייה וגריל במשך כ 7 דקות בכל צד עד להשחמה יפה, בדיקת הבשר מבושל דרך המרכז.
מגישים עם סלט עגבניות, מנה של יוגורט וכמה קוסקוס או עוטפת, אם אתה רוצה.