קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

בשר לייט: ירקות באביב וסלט סטייק רצועת

בשר לייט: ירקות באביב וסלט סטייק רצועת
בשר לייט: ירקות באביב וסלט סטייק רצועה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. זה מושלם עבור יום ולנטין. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית כתית נוספת, חומץ בלסמי, תפוחי אדמה אצבעונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. נסו בשר לייט: סלט חורף חם, בשר לייט: סלט כרוב תאילנדי עם עוף, ו בשר לייט: חלב חמאה בייקון סלט עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375° F. לשטוף את הירוקים היטב, לסובב או לטפוח יבש ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
לזרוק את תפוחי האדמה עם 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3
מפזרים מלח גס ופזורים בשכבה אחת על תבנית אפייה או בתבנית אפייה מזכוכית. צלי בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מחממים את הכף השנייה של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיף את שאלוט ו sauté עד רך וריחני, רק על 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
6
הסר את המחבת מהחום, לגרד את שאלוט ושמן לתוך קערת ערבוב קטנה ושומר את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הדבש והחומץ לצלצלים החמים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
8
להקציף יחד ולהוסיף קמצוץ של מלח גס וכמה טחנות של פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מלח גסמלח גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
לטאטא בשמן הזית הנותר כדי ליצור תחליב ולהניח בצד את הטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אמולסיותאמולסיות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
להחזיר את מחבת sauté לחום גבוה (זה עדיין צריך להיות ציפוי קל של שמן מן sauté שאלוט). מתבלים את הסטייק במלח גס. כאשר המחבת היא רק על עישון, להוסיף את הבשר אליו. לצרוב את הסטייק בצד אחד במשך 3-5 דקות, או עד קרום פריך, חום נוצר. תהפוך את הבשר ותעביר את המחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
הסר את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
12
תן את הבשר לבשל בתנור במשך כ 5-7 דקות עבור בינוני. כאשר הבשר הגיע doneness הרצוי, להסיר ולתת מנוחה במשך 5 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
13
כאשר תפוחי האדמה הם רק מגניב מספיק כדי להתמודד, רבע אותם. ליבה ורבע התפוח. לזרוק את תפוחי האדמה החמים ואת התפוח עם הירוקים ואת ויניגרט. פורסים את הסטייק דק ומתפרסים על הסלט. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ירוקירוק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס