תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר לייט: ירקות קלויים ופפרוני סטרומבולי. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם אורגנו, מלח כשר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר לייט: ספגטי עם כרובית קלויה עם פירורי לחם בייקון, סטרומבולי פפרוני, ו סטרומבולי פפרוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים את הפלפל, פטריות, שאלוט, מלח, אורגנו, פתיתי פלפל אדום, ושמן זית 1/4 כוס בקערת ערבוב גדולה. לזרוק מעיל הירקות עם שמן ותבלינים, ולהתפזר על שני גיליונות אפייה. צלוי במשך 30 דקות, מסתובב גיליונות אפייה באמצע זמן הבישול. תשאיר את התנור דולק.
מורחים חצי מהירקות הקלויים על הבצק בשכבה אחת דקה, משאירים גבול של 1 אינץ ' בקצוות, וממלאים חצי מהגבינה, ואז חצי מהפפרוני. מגלגלים בעדינות את הסטרומבולי לתוך בול עץ, החל בקצה הקצר יותר, כך שיש לנו גליל בעובי של 4 אינץ 'ואורך של 12 אינץ'. חזור עם הבצק השני.