קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות79
מגזין

בשר לייט: עדשים, כרוב תבשיל צ'וריסו

בשר לייט: עדשים, כרוב תבשיל צ'וריסו
בשר לייט: עדשים, כרוב תבשיל צ'וריסו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 440 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו כרוב טוסקני, תפוחי אדמה מזהב יוקון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר לייט: עדשים נקניק רגאוט, בשר לייט: ספגטי עם כרוב עגבניות, ו בשר לייט: קינואה פילאף עם תפוחי אדמה מתוקים, כרוב, בייקון.

הוראות

1
חום 1 כפית שמן על חום בינוני ולהוסיף את צ ' וריסו, ערבוב מדי פעם עד השומן שניתנו ואת השמן נראה כתום.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים 1 בצל קצוץ ואת שאלוט, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל ואת שאלוט לרכך, כ 10 דקות. מכסים עם המניה, מוסיפים את עלה דפנה ועדשים, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את תפוחי האדמה, מוסיפים מעט מים כדי לכסות במידת הצורך, מוסיפים את המלח ומכסים שוב. מבשלים עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, מחממים את כף שמן הזית האחרת על ראש בינוני-נמוך במחבת רחבה ומוסיפים את הבצל הנותר. מבשלים עד הבצל מתחיל לקרם, כ 20 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף את כרוב, קמצוץ כבד של מלח, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד כרוב wilts למטה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר את כרוב בצל מחום, ושמור עד תפוחי אדמה ועדשים סיים בישול.
מרכיבים שתצטרך
6
מערבבים כרוב עם עדשים ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
7
מערבבים היטב.
8
מגישים עם לחם איטלקי ולהעביר גילח רומנו ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך