בשר לייט: עשן Kedgeree, עם או בלי דגים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר לייט: עשן Kedgeree, עם או בלי דגים. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, טרוטה, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. נסו בשר לייט: פסטה אגוזים, בשר לייט: שאריות Empanadas, ו בשר לייט: כרובית אין שום Wallflower (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומזיעים אותם במשך כ 5 דקות.
מוסיפים את האורז, קארי ופפריקה ומערבבים לשלב ומעייפים את האורז.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות את הסיר ומבשלים במשך כ 25 דקות.
בעוד האורז מתבשל, לשים את הביצים בסיר קטן לכסות עם מים קרים. מביאים לרתיחה במשך כ 7 דקות. כבה את החום ותן לביצים לשבת במים החמים למשך 2 עד 3 דקות נוספות. יש לשטוף תחת מים קרים וקליפה בעוד הביצים עדיין חמות.
הסר את האורז מהחום ולתת לשבת בסיר המכוסה במשך 5 דקות נוספות. פתית את הדגים לחתיכות גדולות ומערבבים לתוך האורז החם כדי להתחמם דרך. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, וחמאה נוספת, אם תרצה בכך.
לחלק את kedgeree בין ארבע קערות.
מגישים ביצה אחת (חצוי) עם כל מנה.