קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

בשר לייט: עשן Kedgeree, עם או בלי דגים

בשר לייט: עשן Kedgeree, עם או בלי דגים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר לייט: עשן Kedgeree, עם או בלי דגים. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, טרוטה, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. נסו בשר לייט: פסטה אגוזים, בשר לייט: שאריות Empanadas, ו בשר לייט: כרובית אין שום Wallflower (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הבצל ומזיעים אותם במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את האורז, קארי ופפריקה ומערבבים לשלב ומעייפים את האורז.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות את הסיר ומבשלים במשך כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
בעוד האורז מתבשל, לשים את הביצים בסיר קטן לכסות עם מים קרים. מביאים לרתיחה במשך כ 7 דקות. כבה את החום ותן לביצים לשבת במים החמים למשך 2 עד 3 דקות נוספות. יש לשטוף תחת מים קרים וקליפה בעוד הביצים עדיין חמות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
הסר את האורז מהחום ולתת לשבת בסיר המכוסה במשך 5 דקות נוספות. פתית את הדגים לחתיכות גדולות ומערבבים לתוך האורז החם כדי להתחמם דרך. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, וחמאה נוספת, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
לחלק את kedgeree בין ארבע קערות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מגישים ביצה אחת (חצוי) עם כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה