קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

בשר לייט: עשן Kedgeree, עם או בלי דגים

בשר לייט: עשן Kedgeree, עם או בלי דגים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר לייט: עשן Kedgeree, עם או בלי דגים. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, טרוטה, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. נסו בשר לייט: פסטה אגוזים, בשר לייט: שאריות Empanadas, ו בשר לייט: כרובית אין שום Wallflower (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את הבצל ומזיעים אותם במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את האורז, קארי ופפריקה ומערבבים לשלב ומעייפים את האורז.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות את הסיר ומבשלים במשך כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
בעוד האורז מתבשל, לשים את הביצים בסיר קטן לכסות עם מים קרים. מביאים לרתיחה במשך כ 7 דקות. כבה את החום ותן לביצים לשבת במים החמים למשך 2 עד 3 דקות נוספות. יש לשטוף תחת מים קרים וקליפה בעוד הביצים עדיין חמות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
הסר את האורז מהחום ולתת לשבת בסיר המכוסה במשך 5 דקות נוספות. פתית את הדגים לחתיכות גדולות ומערבבים לתוך האורז החם כדי להתחמם דרך. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, וחמאה נוספת, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
לחלק את kedgeree בין ארבע קערות.
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
8
מגישים ביצה אחת (חצוי) עם כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's