בשר לייט: שאריות Empanadas
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר לייט: שאריות Empanadas. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 2215 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 128 גרם שומן. לכו לחנות ותביאו סלסה, גבינת מונטריי ג'ק, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב כדורי בצק העוגה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות בצק סוכר ותבלינים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בשר לייט: פסטה אגוזים, בשר לייט: כרובית אין שום Wallflower, ו בשר לייט: פיצה תפוחי אדמה ונקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים את סיבובי הבצק בשכבה אחת ומכסים במטלית לחה כדי למנוע ייבוש.
מערבבים את טורקיה גרוסה סלסה יחד בקערה קטנה.
מורחים כפית גדושה של תפוחי אדמה באמצע כל סיבוב.
מפזרים בצל ירוק העליון עם כפית גדושה של תערובת טורקיה. מחלקים את הגבינה בין כל אמפנדה.
עובדים אחד בכל פעם, מקפלים את הבצק לשניים על המילוי כך שהקצוות של כל צד נפגשים. לחץ על הקצוות יחד ולאחר מכן לסגור אותם או על ידי לחיצה עם הקוצים של מזלג או על ידי צובט וקיפול הבצק על עצמו כדי ליצור קצה כבול. (להתאים את כמות המילוי במידת הצורך, כך שזה לא מתפוצץ מן התפרים.)
יוצקים על אינץ ' של שמן לתוך תנור הולנדי, תחתית תחתית כבדה או מחבת ישר צדדית גבוהה.
מחממים את השמן לכ-375°F על מדחום בטיגון עמוק, או עד שזרם קבוע של בועות נוצר סביב הידית של כף עץ בשמן החם.
בעדינות להנמיך את empanadas לתוך השמן החם כדי למנוע כתמים. מטגנים בקבוצות של 3 או 4, בהתאם לגודל של הסיר שלך, מרפרף עם כפית מחוררת כך שכל צד מבשל לחום זהוב, על 1 עד 2 דקות לכל צד.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת עד שכל האמפנדות מבושלות.