קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות69
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

בשר מבושל ברוטב: Lesso בסלסה

בשר מבושל ברוטב: Lesso בסלסה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל בשר מבושל ברוטב: Lesso ב Salsan. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 1060 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-50 דקות. אם יש לך בצל, תפוחי אדמה, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אספרגוס מבושל עם סלסה ורדה, מסעדת בשרים Saltgrass מבושל שרימפס וסלסה אבוקדו, ו שרימפס מבושל עם רוטב Rémoulade ורוטב קוקטייל חריף.

הוראות

1
במקום סיר תבשיל בשר בקר, גזר, בצל, סלרי, פלפל, ציפורן ומים. מביאים מים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 1 שעה ו 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הסר סיר מחום, מגניב מסננים את הנוזל ואת ארומטיקה.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
פורסים את הבשר המבושל ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מוסיפים 1 כף שומן חזיר למחבת גדולה, מחממים על חום בינוני ומוסיפים את הבשר הפרוס ומבשלים עד להשחמה משני הצדדים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את הפנצ ' טה על אש בינונית עד שהיא משחררת את השומן שלה, ואז מוסיפים את שומן החזיר והבצל הנותרים ומחממים אותו בשומן.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
שומן חזירשומן חזיר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מפזרים את הקמח מעל ומערבבים היטב מעל חום בינוני גבוה עם כף עץ במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
מערבבים את המניה עוף חם, ולאחר מכן להוסיף את תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, כיסוי, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה במשך 20 דקות. לאחר 20 דקות, כאשר תפוחי האדמה רכים מאוד והטעמים התמזגו, מוסיפים את הבשר המבושל השמור למרק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את השום ומבשלים מעל בינוני עד שהוא מושח ומתרכך. מערבבים את הפלפלים, חומץ, צלפים, וסוכר, לבשל על חום גבוה 1 דקה, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מגישים את הבשר הפרוס עם חלק מנוזל הבישול שלה וחלק רוטב הפלפל טפטף מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
12
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
13
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

מרכיבים

907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר בקר, למעלה עגולבשר בקר, למעלה עגול11 כף אורגנו מיובשפלפל שחורפלפל שחור22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסצלפים, שטוףצלפים, שטוף2בצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק3גזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס1צלעעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות4(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, קצוץ גססלרי, קצוץ גס2קילוגרםכנפי עוף, גב ועצמותכנפי עוף, גב ועצמות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1בצל, חצויבצל, חצוי2בצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פנצ'טה, קצוץ דקפנצ'טה, קצוץ דק1חבורהגבעולי פטרוזיליהגבעולי פטרוזיליה2עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשומן חזיר, מתרכךשומן חזיר, מתרכך3largesתפוחי אדמה, קלופים וחותכים לקוביות 1/4 אינץתפוחי אדמה, קלופים וחותכים לקוביות 1/4 אינץ2פלפלים אדומים, זרעים, גבעולים ו pith הוסר, קצוץ גספלפלים אדומים, זרעים, גבעולים ו pith הוסר, קצוץ גס6שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל11 כף אורגנו מיובשרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2בצל צהוב בינוני, קצוץרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת11 כף אורגנו מיובשחומץ יין לבןחומץ יין לבן

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
2016 פידלסטיקס כרם פינו נואר מציג תכונות סגולות ואוכמניות, יחד עם כדור הארץ, רמזים של תה שחור וגימור מעושן ארוך.טבעוני