תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל בשר מבושל ברוטב: Lesso ב Salsan. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 1060 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-50 דקות. אם יש לך בצל, תפוחי אדמה, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אספרגוס מבושל עם סלסה ורדה, מסעדת בשרים Saltgrass מבושל שרימפס וסלסה אבוקדו, ו שרימפס מבושל עם רוטב Rémoulade ורוטב קוקטייל חריף.
הוראות
1
במקום סיר תבשיל בשר בקר, גזר, בצל, סלרי, פלפל, ציפורן ומים. מביאים מים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 1 שעה ו 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את הפנצ ' טה על אש בינונית עד שהיא משחררת את השומן שלה, ואז מוסיפים את שומן החזיר והבצל הנותרים ומחממים אותו בשומן.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים
שומן חזיר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מפזרים את הקמח מעל ומערבבים היטב מעל חום בינוני גבוה עם כף עץ במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
מערבבים את המניה עוף חם, ולאחר מכן להוסיף את תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, כיסוי, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה במשך 20 דקות. לאחר 20 דקות, כאשר תפוחי האדמה רכים מאוד והטעמים התמזגו, מוסיפים את הבשר המבושל השמור למרק.
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את השום ומבשלים מעל בינוני עד שהוא מושח ומתרכך. מערבבים את הפלפלים, חומץ, צלפים, וסוכר, לבשל על חום גבוה 1 דקה, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מגישים את הבשר הפרוס עם חלק מנוזל הבישול שלה וחלק רוטב הפלפל טפטף מעל.
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
12
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
13
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד 1 חודש.
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
2016 פידלסטיקס כרם פינו נואר מציג תכונות סגולות ואוכמניות, יחד עם כדור הארץ, רמזים של תה שחור וגימור מעושן ארוך.טבעוני