קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות2
ציון בריאות27
מגזין

בשר מונגולי

בשר מונגולי
בשר מונגולי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון חינם חלב זה משרת 2 . מנה אחת מכילה 822 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן. אם יש לכם פלוס 2 כפיות שמן צמחי, סטייק אגף, רוטב סויה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: בשר מונגולי אני, בשר מונגולי, ו בשר מונגולי.

הוראות

1
חותכים את השומן של סטייק האגף וחותכים לחתיכות דקות כנגד התבואה. משרים את הבשר במשך שעה 1 בתערובת של ביצה, קורנפלור, ו 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
בווק גדול מבשלים את אטריות האורז ב -2 סנטימטרים של שמן חם למשך מספר שניות בלבד, או עד שהם מתנפחים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורזאטריות אורז
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מסננים את האטריות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
מחממים שוב את הווק עם 3 כוסות שמן ל -350 מעלות צלזיוס ומוסיפים את סטייק האגף החתוך. מערבבים במשך 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום ולנקות היטב.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מחממים את הווק שוב ומוסיפים 2 כפיות שמן, שום טחון,כל הבצל הירוק החתוך והבשר הכבוש. מבשלים 2 עד 3 דקות. כעת מוסיפים את הסוכר, הפלפל השחור ורוטב הסויה ומבשלים עוד 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מסירים מהאש ומגישים מעל אטריות האורז.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורזאטריות אורז