בשר מונגולי סופר-פשוט, סופר-חריף
בשר מונגולי סופר-פשוט, סופר-חריף עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אם יש לכם סוכר, שום, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו-21 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. מתכונים דומים: בשר מונגולי סופר-פשוט, סופר-חריף, אטריות תאילנדיות מתובלות, ו סופר פשוט Crockpot רוסטביף.
הוראות
לטאטא יחד רוטב סויה, רוטב הויסין, שמן שומשום, סוכר, שום, פתיתי פלפל אדום בקערה. לזרוק בשר בקר עם מרינדה, כיסוי, ומקרר 1 שעה ללילה.
מחממים שמן בוטנים במחבת ווק או גדולה, לא דביקה על חום גבוה.
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים 5 עד 10 שניות לפני ערבוב בבשר. מבשלים ומערבבים עד שהבשר אינו ורוד יותר ומתחיל להשחים, כ-5 דקות.