בשר מלוח ופאי פטריות
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-116 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך בשר טחון, עשב מלוח, קרום עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו פטריות מתובל Asiago בשר וידאו, עוגת טופו פטריות מלוחה, ו עוגות פטריות מלוחות (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את קרום העוגה לפי הוראות האריזה לפאי דו-קרום באמצעות מחבת פאי 9 אינץ'.
מחממים תנור ל 191°. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר טחון, פטריות, בצל וקמח על חום בינוני במשך 10 עד 12 דקות או עד בשר מבושל היטב ונוזל מפטריות התאדה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים גבינת שמנת; מבשלים עד גבינת שמנת נמסה תערובת חם, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים בגבינה שוויצרית.
יוצקים תערובת בקר למחבת מצופה קרום. למעלה עם קרום שני; חותם קצוות וחליל.
חותכים חריצים בכמה מקומות בקרום העליון.
אופים ב 191°. במשך 35 עד 45 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.