בשר מסאלה עם ג'ינג'ר ועלה קארי
בשר מסאלה עם זנגביל ועלה קארי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1256 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 103 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לכם פלפל טחון, מקל קינמון חתיכה, שמן קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . נסו Rasam עלה זנגביל וקארי, ג'ינג'ר עלה מגזרות, ו כמון וקארי עלה ריזוטו שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את אבקת מסאלה: לטחון את עלי המפרץ, קינמון, הל, ציפורן, זרעי שומר ופלפלים במטחנת תבלינים עד שהתערובת היא אבקה דקה.
מניחים את קוביות הבשר, אבקת מסאלה, 2 כוסות בצל קצוץ, צ 'ילי ירוק, ג' ינג ' ר טרי מגורד, שום וכורכום בסיר גדול, כבד.
מוסיפים מים לכיסוי (כ 1 כוס) ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד בשר מבושל דרך.
תוסיף מלח. מערבבים וממשיכים להרתיח כ 10 דקות או עד התערובת היא כמעט יבשה, אבל לא מאפשרים לו לשרוף (להוסיף קצת יותר מים, במידת הצורך). תניח בצד.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף זרעי חרדל ומבשלים עד שהם מתחילים פופ. מיד להוסיף 1 כוס הנותרים בצל קצוץ ומערבבים מעל חום בינוני עד בצל לרכך ולהתחיל חום, על 10 עד 12 דקות.
מוסיפים עלי קארי ומבשלים עד חום, כ 3 דקות.
מערבבים בתערובת הבשר, פלפל שחור ומיץ לימון. מבשלים עד להשחמה יפה מחומם דרך, כ 8 דקות.